Učitavam...

Misija tvrtke Eko-monitoring d.o.o.

Misija tvrtke Eko-monitoring je stalni rast i razvoj tvrtke te konačno stvaranje profitabilne i stabilne kompanije koja nudi svoje usluge na cijelom području Republike Hrvatske iz djelatnosti kojima se bavi, a to su izrada dokumenata iz djelatnosti zaštite okoliša, zaštite na radu, zaštite od požara, usluge tehničkih ispitivanja i usluge strojarskih servisa. Prateći aktualno zakonodavstvo, a posebno potrebe naših i potencijalnih partnera i klijenta, svojim stručnim znanjima i iskustvom naših 20-tak uglavnom visokostručnih kadrova, nudimo usluge i proizvode poštujući i njegujući najstrože kriterije i mjerila najviše kvalitete uz poštivanje svih zakonskih normi i obaveza.

Tvrtka Eko-monitoring kao tvrtka s nekoliko zaposlenih osnovana je 1999. godine u Varaždinu, tržišno je orijentirana što će i ostati okosnica poslovanja.

Poslovna vizija je jačanje tvrtke te stvaranje novih i inovativnih proizvoda, a ujedno i širenje na nova tržišta.

Misija tvrtke pretpostavlja trajnu orijentiranost prema zaštiti i sigurnosti čovjeka i radne okoline te zaštiti okoliša uz primjenu sustava upravljanja kvalitetom, prema zahtjevima domaćih i međunarodnih standarda. Daljnji razvoj vlastitog laboratorija sukladno ISO 17025 i novih metoda ispitivanja prema potrebama naših klijenta odnosno tržišta je naša trajna odrednica.

Eko-monitoring posebno unapređuje i njeguje odnose s poslovnim partnerima i kupcima, iskreno poštujući načela povjerenja, odgovornosti i uzajamnih interesa.

Odnosima s djelatnicima, tvrtka je stalno pridavala veliki značaj, svjesna da samo zadovoljni i stručno osposobljeni zaposlenici mogu pružiti najviše u poslu koji obavljaju. Eko-monitoring će i ubuduće omogućavati stalno stručno usavršavanje zaposlenika za njhov kreativan i učinkovit rad kojim će sebi osigurati trajna znanja i iskustva uz primjeren životni standard.

Misija tvrtke pretpostavlja i rast zaposlenosti, otvaranje novih radnih mjesta, izvršavanje svih financijskih i drugih obveza prema društvenoj zajednici i državi te svakako društveno odgovorno poslovanje.

Na ovakav će način Eko-monitoring nastaviti poslovanje, te doprinositi ugledu i razvoju lokalne zajednice i šire.

Hamag_bicro AAACertifikat

Stojimo Vam na usluzi
+385 42 351 442

Kontaktirajte nas